Zdravím, mám takový problém. Když se mi auto ohřeje a nechám ho stát na volnoběh, tak mi začne padat teplota a začne kouřit a když stojí na ten volnoběh třeba 5-10 minut tak se ručička na teplotu vrátí na 90 a kouřit to skoro přestane. Nemohl by mi někdo prosím poradit ?
SEAT LEON ARL 110kW
Já to mám pouze při ohřátém motoru, právě když se mi ručička neudrží na 90 stupňích tak to kouří takhle a když se drží na 90 tak to nezakouří.
Myslely jsme to bude hlavou, tak se tam dala nová. Ještě mám objednanou kabeláž na vstřiky, protože doposud tam je kabeláž od výroby tj.2003. Tak jestli to tímhle nebude tak už nevíme.
Fr00ster píše:Já to mám pouze při ohřátém motoru, právě když se mi ručička neudrží na 90 stupňích tak to kouří takhle a když se drží na 90 tak to nezakouří.
Myslely jsme to bude hlavou, tak se tam dala nová. Ještě mám objednanou kabeláž na vstřiky, protože doposud tam je kabeláž od výroby tj.2003. Tak jestli to tímhle nebude tak už nevíme.
termostat...cidlo teploty..kabelaz...
mne to pride ze..ti klesne teplota(otazka ci nie akoby)a tym ci nezacne davat viac nafty..
Fr00ster píše:V originálním servisu mi řekly, že je to nespálená nafta, jakou to má schodu s alternátorem ?
pokud ti na volnoběh spadne teplota a pak se ti zvedne způsobí to vyhřívání chlazení, máš spálenou jednu svíčku nebo nemáš dostatečnou kapacitu alternátoru řj.motoru pak vyhřívání nesepne taky blok měřených hodnot co teplota motoru a čistota špiček trysek,
Nebo zmerit kompresi v jednotlivych valcich. Dulezita je hodnota jak rychle a na co nejmin otacek se nafoukne manometr. Normalni hodnota je vetsinou 30 baru.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps