Citroen Xsara 1,4 motor KFX obcas zdechne

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Citroen Xsara 1,4 motor KFX obcas zdechne

Příspěvek od markr »

Tak na tomto aute udelane tesneni pod hlavou. Vse OK. Jen kdyz auto stoji nekolik hodin venku tak chytne na drc. Pak jezdi jak cert a najednou pri zastaveni zacne pomalu chcipat a to i pri pridani plynu tak se udusi. Je to jen pri nedokonale ohratem motoru. Cidlo teploty jsem zkousel odpojit, ale to se nic nestalo. Hned po chcipnuti naastartuje jak bez poruchy. Vymeneno cidlo tlaku v sani, snimac kliky, svicky, kabely to nema ma to rampu, vstriky ultrazvuk, palivove cerpadlo i pri zdechani ukazuje 3,5 bar, netesnost v podtlakove casti neni. Diag. nic neukazuje. Ja uz nevim poradte dik :?
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Naposledy upravil(a) Dr.Spiegel dne 06 bře 2015, 22:33, celkem upraveno 1 x.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak mel jsem napojeny manometr primo na rampu a jezdil s tim dva dny. Tlak porad 3,5 bar i kdyz motor zdechnul. I pri vypnutem motoru to nekolik hodin drzelo tlak. Chcipne to jen nekdy. Dnes napichnuto na Bosch KTS 540 a ta ukazala lambda sonda zkrat. Je pravda, ze svicky jsou cerne. Je mozne ze by to delala lambda?? protoze auto necuka a jede v pohode. :?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To si piš, kdysi jsem dělal feldu a tam po natočení motoru po chvilce vylítla pojistka a motor chcípl...Praktik Miloš napsal..odpoj lambdu a neřeš to...Tak jsem to udělal a hurá.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Citroën“