Zdravím všechny odborníky.
Auto mi padá do nouzáku, diagnostika píše : příliš nízký plnící tlak v sacím potrubí. Příčiny : netěsnost sacího potrubí, poškozené turbo, ucpané hadičky podtlakové regulace, netěsný zásobník podtlaku, senzor tlaku v sacím potrubí, podtlaková regulace turba a co já vím ještě.
Stává se to když jedu do kopce, vytočím trojku, v pohodě táhne, přeřadím na čtyřku a při přidání plynu to spadne. Co nechápu, když to pak běží v nouzáku, motor začne jít tvrdě, klepe. Když to vypnu a nastartuju, tak většinou to zas funguje, někdy to dá pokoj týden, někdy to padá 2x za den.
Vyměnil jsem senzor tlaku nasávaného vzduch, vyzkoušel jsem 3 x N75, u každého se to chová jinak, tzn. náběh turba je jiný. Vyměnil jsem podtlakové hadičky, zkontroloval jsem sací potrubí, nic viditelného jsem nezjistil. Zkontroloval jsem podtlakový zásobník. Regulace turba, když na ni ze shora zatlačím, se hýbe asi jeden cm.
Takže jaksi nevím co by s tím krámem mohlo ještě být.
Napadají mě dvě věci: Buďto dává vývěva málo podtlaku a turbo se nestačí "zavřít!, pak by to ale podle mě i špatně brzdilo, což se neděje.
Nebo je zasraný turbo, lopatky se nezavírají a plnící tlak v nízkých otáčkách je příliš malý. Když jedu do kopce a vytáčím to , tak záběr turba je takový jakoby klouzala spojka, ale ta neklože, trvá to než to zase zabere, což mi u žádného Tdi nedělalo .
Takže předem děkuji za všechny rady
Nouzák 1,9 Tdi, AHF, Seat Toledo 2000
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak si myslím, že jsem to vyřešil, odpojil jsem podtlak.hadičky z ventilu ovládání EGR a chcípací klapky, (EGR zaslepen, chcípací klapka nefunkční) a zapojil jsem podtlaky pouze na ventil N75, ostatní ventily jsem nechal pod proudem a auto jede jak z praku a nepadá do nouzáku, asi mi někde utíkal podtlak.