Ahoj ahoj všem.
Klasika...
Proběhla výměna palice z 10mm na 12mm podle rady mechanika, který mi nastavoval z obtokového turba na variabilní, vyšli slova, typu, že motor při vyšších otáčkách jede jak kdyby na 3 válce ( a jel

). Sežeň si 12mm hlavu nebo 11mm a vyměň ji. Tak jsem provedl. Z výměny hlavy se vyklubalo kompletní přetěsnění celého čerpadla. Nasadilo se, hodily se rozvody, po přemlouvání chytl. Motor tarokoval ( stylem 900 ot/min a motor škube). 3x torx, jeden spešl ořech- překlepaná sedmička a dalo se povolit) Čerpadlo se teda ''nastavilo'' směr vlevo aby dávalo míň nafty. Motor se hodil do klidu, ostrý zvuk dělal předvstřik. Na autě najeto 150km a opět to začalo trošku tarokovat a po nastartování blikat kontrolka žhavení. Při jízdě např. na 3 převodový stupeň a přidání plynu na podlahu, motor začal škubat (jak když dochází nafta-mám podezdření na falešný někde v hadičkách ). Do těch 150 km byl absolutní klid. Motor pěkně chytnul, jen když se sešlápla brzda tak jak kdyby občas zatarokoval.
Chci se jen zeptat ohledně blikající kontrolky žhavení. Má to spojitost s tím čerpadlem ? Že by ř.j. házela chybu v dávkování ?
Podotýkám že na úpravu softu to nejelo. Plánuji zítra i VAG, ale jen se chci předem informovat, abych mohl klidně usnout. Díky za rady

Vw Bora, 1.9 TDI 66kw AGR.
Sprint 764 DLC, chip, GT1749VB, fmic, Zexel 12mm , XHP, 380+NM