Caddy 1.9tdi BLS spatne starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Caddy 1.9tdi BLS spatne starty
Zdravim vas,auto jezdi treba dva dny v pohode z toho treti den natoci az treba na popate,zkusil jsem prehodit tandem za starsi a predal majiteli at pojezdi tyden a uvidime, za tyden ze mu to zase 2x udelalo, udajne tam mel byl novy palivak, ten jsem vytahl a byl cerny jak botek takze novy tandem jeho zpatky a pres noc kdyz jsem ted startoval tak to chytalo posrupne ale kazdopadne byla padla nafta takze pretesnim vstrikovace a uvidim, podavacka funguje, pamet zavad je prazdna mohlo by to byt tema vstrikama jakoze gumky? Ma to 215tis najeto
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
Stalo to pred barakem asi 3dny,prvni start to chytlo a hned zdechlo,tocil jsem a tocil a byla baterka k.o. Prehodil jsem zpet tandem co tam puvodne byl dobil baterku dal novy palivac parkrat zatocil a chytla, pres noc stata na rovine rano jsem chvilu tocil a chytla ale byla bez nafty takze nekde se to vraci nebo prisava...
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
-
- Aktivista
Kluci asi uz vim kde problem shodil jsem viko s tim ze vstriky ven pretesnit,vacka k.o. A kdyz jsem zacal povolovat vahadla pruzina na vstriku je rozkocena a tak miska co je do vstriku zacvakla je rozsypana takze tady bude nespis ten problem kazdopadne contaknkdo lije za olej takovy hnus mirnej karbon to ja na svojich PD vzivote nevidel

To teda jo pekny humus,jak tohle resite takovy brajgl, proplach? Tady kazdopadne poumyvat nejak zvrchu, sundat vanu vse vypucovat kos atd atd jinak teda predpokladam ze ten problem bude ten vstrik

-
- Aktivista
-
- Aktivista
co se mně u PD líbí tam málo kdy je přesná diagnostika,
pořád je co objevovat, sát neznámé pazvuky, lámat si hlavu do nekonečna, měsíc po opravě se všechno posere, nejlíp ani kapotu neotvítrat a poslat to na vrakec,
no kerý kokot toto vstřikování vymyslel ke stěně zastřelit nebo narvat zpátky do piče a přemrdat

pořád je co objevovat, sát neznámé pazvuky, lámat si hlavu do nekonečna, měsíc po opravě se všechno posere, nejlíp ani kapotu neotvítrat a poslat to na vrakec,
no kerý kokot toto vstřikování vymyslel ke stěně zastřelit nebo narvat zpátky do piče a přemrdat

Ten vstřik se rozpad kvůli rozmačkanemu čepu nahoře.
Těžko to něčim umeješ, takhle zasratý abys tim něčemu neuškodil. To bude kliková skříň to samý. Jedinný co, tak vyměnit olej a po 2-3 tisících zase. Nebo srazit vanu a čističem na brzdy a štětkou rozšmdlat a několikrát opakovat. a přes noc to nechat vyschnout. Těžko se toho humusu budeš zbavovat.
Těžko to něčim umeješ, takhle zasratý abys tim něčemu neuškodil. To bude kliková skříň to samý. Jedinný co, tak vyměnit olej a po 2-3 tisících zase. Nebo srazit vanu a čističem na brzdy a štětkou rozšmdlat a několikrát opakovat. a přes noc to nechat vyschnout. Těžko se toho humusu budeš zbavovat.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Mercedes GLK 320 CDi