Tapac

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jozef HORVATH
Nováček
Odpovědi: 0

Tapac

Příspěvek od Jozef HORVATH »

Zdravím Vás.Riešil už niekto tu na fóre vrzganie tapacu?Hrozne to vŕzgá pri prejazde nerovnosťami a dosť mi to vadí.Please poraďte.Thanks.
Octa I 99 combi 1,9 TDi 81kW.
jordee_23
Aktivista

Re: Tapac

Příspěvek od jordee_23 »

Jozef HORVATH píše:Zdravím Vás.Riešil už niekto tu na fóre vrzganie tapacu?Hrozne to vŕzgá pri prejazde nerovnosťami a dosť mi to vadí.Please poraďte.Thanks.
Octa I 99 combi 1,9 TDi 81kW.
ibiza ma take problemi ..= radio hlasnejsie :O) ... to je tazsie.. nejak uchytit ...
GIV var asz 4mot upraveny
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Pozriet ci nie je niekde vytrhnuta ta stredova calunena vypln z plastoveho ramu.. to moze vrzgat (ak ano, zalepit naspat). Ak nie, pozriet ci to nevrzga plast v ulozeni do listy pri okne alebo o gumennu oblozku okna (ak ano, podlepit listu napr. kobercovou paskou). Ak ani to nie, potom vrzga na hranach po obvode plastu... ja osobne som mal s tymto problem...... hlavne ziadnu hranu nezrezavaj, ako to niekto zvykne robit, lebo si zbytocne donicis tapec. V Baumaxe alebo niekde inde sa da kupit taka protismykova paska co sa dava na hranu schodov... Najlepsie je to podlepit po celom obvode kde dosiahnu tie plastove vymedzovacie uchytky, ktore drzia tapec, potom bude klud aj ked sa o to zaprie nejaka vacsia osobka ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“