Zdravím Vás.Riešil už niekto tu na fóre vrzganie tapacu?Hrozne to vŕzgá pri prejazde nerovnosťami a dosť mi to vadí.Please poraďte.Thanks.
Octa I 99 combi 1,9 TDi 81kW.
Tapac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Tapac
ibiza ma take problemi ..= radio hlasnejsie :O) ... to je tazsie.. nejak uchytit ...Jozef HORVATH píše:Zdravím Vás.Riešil už niekto tu na fóre vrzganie tapacu?Hrozne to vŕzgá pri prejazde nerovnosťami a dosť mi to vadí.Please poraďte.Thanks.
Octa I 99 combi 1,9 TDi 81kW.
GIV var asz 4mot upraveny
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pozriet ci nie je niekde vytrhnuta ta stredova calunena vypln z plastoveho ramu.. to moze vrzgat (ak ano, zalepit naspat). Ak nie, pozriet ci to nevrzga plast v ulozeni do listy pri okne alebo o gumennu oblozku okna (ak ano, podlepit listu napr. kobercovou paskou). Ak ani to nie, potom vrzga na hranach po obvode plastu... ja osobne som mal s tymto problem...... hlavne ziadnu hranu nezrezavaj, ako to niekto zvykne robit, lebo si zbytocne donicis tapec. V Baumaxe alebo niekde inde sa da kupit taka protismykova paska co sa dava na hranu schodov... Najlepsie je to podlepit po celom obvode kde dosiahnu tie plastove vymedzovacie uchytky, ktore drzia tapec, potom bude klud aj ked sa o to zaprie nejaka vacsia osobka 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.