Auto na jedno použití. Bez vyndaného motoru ani ránu. Oni si koupí nové, ptž je to levnější než oprava starých... Bodejť, když to zkonstruovali tak nap**u... UAAAAAA!!!
už je mi líp...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To byla chladicí kapalina na motor, klima tam vůbec není... Problém byl v tom, že od výroby do toho motoru nikdo pořádně nehrabal (pokud nepočítám opravy typu olej, brzdy, filtry a řazení...). Ložisko altíku, které dle oficiálních informací vysychá cca po 120.000 km nikdo neměnil. Vydrželo 170.000. Z čehož plyne, že se jenom bojím, co bouchne příště... Naštěstí to není moje hajtraTDI tech píše:Skus si Peugeot HDI![]()
ALe k veci. Staci trosicku ale len trosicku pouzivat rozum a chladiace medium z klimy vypustit vobec netreba. Nechapem co je natom tazke. Odsubujes kompresor, podviazes ho viazacim drotom a o nieco privadis aby nespadol na zem a alternator riadne vyberies vonku. Ak nedisponujes potrebnym vybavenim a zrucnostou tak sa si sa do toho nemal pustat. Nechapem co prskas. Pri spatnej montazi daj do zavitov grafitovu alebo medenu vazelinu a aj 100 rokov pojdu srubi povolit ako po masle.
Magneton ti houby pomůže, protože je v konkurzu.m.snapka píše:to už jsem někde slyšel, díky
1, výměna chladiva byla stejně na plánu, jinak bych to odrbal...
2, mám ho venku...ale dám tam asi altík od magnetonu, ten se dá opravit a je imho propracovaný lépe (už jenom proto, že je to česká výroba a do fabriky to mám 70km...)
3, když už to mám všechno na kanálu a nepojízdné, udělám opravu řadicího ústrojí, výměnu oleje, čepy, geometrii...
jinak...na něčem jsme se učili všichni O:-)
Pokud máš v Magnetonu zaměstnané příbuzné s plnou garáží...m_toy píše:Magneton ti houby pomůže, protože je v konkurzu.m.snapka píše:to už jsem někde slyšel, díky
1, výměna chladiva byla stejně na plánu, jinak bych to odrbal...
2, mám ho venku...ale dám tam asi altík od magnetonu, ten se dá opravit a je imho propracovaný lépe (už jenom proto, že je to česká výroba a do fabriky to mám 70km...)
3, když už to mám všechno na kanálu a nepojízdné, udělám opravu řadicího ústrojí, výměnu oleje, čepy, geometrii...
jinak...na něčem jsme se učili všichni O:-)