Chip ARL okoli Pardubic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chip ARL okoli Pardubic
Ahoj shanim nekoho na kvalitni chip ARL(Seat Toledo 2002) najeto 178tis...doporucíte nekoho za slusný peniz v okoli Pardubic,Kutné Hory?dikec
- marena tdi
- Aktivista
presne tak.setreni na nespravnym miste.zaplat si kvalitu a budes spokojeny.hlavne to neni jen o tom ze ti tam nekdo neco nalije ,ale o konzultaci,zmereni a programu na miru tveho motoru.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Jj dekuji za rady...Myslel jsem napriklad jestli v okoli neni nekdo jako TDIFUN na ktereho jsem cetl jen dobre zkusenosti(vcera jsem mu psal)...a cena je pro me nekde jinde (protoze jsem student)...
Naposledy upravil(a) peters7 dne 26 říj 2010, 13:29, celkem upraveno 1 x.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Neber to v zlom, ale to auto si si kupil za co ked si student? 
Povedz rovno ze si lakomy dat tolko penazi za hodinu roboty... to sa da pochopit... len ty pochop ze na tomto fore ludia poznaju kvalitu, takze s cistym svedomim ti nikto lacny chip nedoporuci
Povedz rovno ze si lakomy dat tolko penazi za hodinu roboty... to sa da pochopit... len ty pochop ze na tomto fore ludia poznaju kvalitu, takze s cistym svedomim ti nikto lacny chip nedoporuci
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 26 říj 2010, 13:30, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
Forest
- Aktivista
Rozhodne bych volil DP ... po dalnici to mas do hodinky a budes spokojenej hodne dlouho.
Jak to psal BH s tou drahou upravou a "levnou" opravou? Ten citat zeru ... Subzero nahod to, nic trefnejsiho jsem na toto tema neslysel
Jak to psal BH s tou drahou upravou a "levnou" opravou? Ten citat zeru ... Subzero nahod to, nic trefnejsiho jsem na toto tema neslysel

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ako vidis uz nie je trebaForest píše:Jak to psal BH s tou drahou upravou a "levnou" opravou? Ten citat zeru ... Subzero nahod to, nic trefnejsiho jsem na toto tema neslysel
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI