silentbloky (ulozeni) zadni napravy leon 1m
Moderátoři: šulda, Moderátoři
silentbloky (ulozeni) zadni napravy leon 1m
Shanim nejaky lepsi silent. mam seriovy febi po 2 meneny je citit, jak zadni naprava v zatackach utika.. nekde jsem cetl, ze v audi A2 jsou celosilonove. je to mozny?

- subz3ro_tdi
- Aktivista
@OKI: treba lepsie hladat  vzdy sa montuju znackou kolmo na rameno....
 vzdy sa montuju znackou kolmo na rameno....

vzdy sa montuju znackou kolmo na rameno....
 vzdy sa montuju znackou kolmo na rameno....Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
						Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
silentbloky
Tak, tak  hledej šmudlo.

no však práve rozobral som to a značka na pôvodných /originálnych /subz3ro_tdi píše:@OKI: treba lepsie hladatvzdy sa montuju znackou kolmo na rameno....
je na spodný zvar to je cca 45 stupňov od kolmice na rameno
a tak to aj píše dielenská príručka
OCTAVIA COMBI  1,9 TDI 81kW, AHF, r.v. 2001
						- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tak este raz... kolmo na rameno napravy znamena znackou (vyliskom, ...) na silentbloku virtualnou kolmicou na spodnu hranu ramena napravy do ktorej sa silentblok lisuje. Je to uz dostatocne jasne a zopdoveda to tomu co vidis na tomto obrazku???
Keby si sa nad tym trochu logicky zamyslel preco to vobec ma nejaku montaznu polohu, ako sa to rameno v tych ulozeniach hybe a comu chceme spravnou polohou zabranit tak si to odvodis velmi jednoducho

Keby si sa nad tym trochu logicky zamyslel preco to vobec ma nejaku montaznu polohu, ako sa to rameno v tych ulozeniach hybe a comu chceme spravnou polohou zabranit tak si to odvodis velmi jednoducho

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
						Audi A2 1.4TDI
presne ten obrázok som pozeral , ale to nieje kolmo na os ramena,subz3ro_tdi píše:Tak este raz... kolmo na rameno napravy znamena znackou (vyliskom, ...) na silentbloku virtualnou kolmicou na spodnu hranu ramena napravy do ktorej sa silentblok lisuje. Je to uz dostatocne jasne a zopdoveda to tomu co vidis na tomto obrazku???
kolmica na rameno je v mieste kde sa pretína ta čiara čo ide od písmena 2 z kružnicou diery na ramene /os-kolmica 90 stupňov/
táto montážna poloha je od kolmice cca 35 až 40 stupňov.
práve že logický uvažujem nad montážnou polohou, aby to rameno v tých uloženiach pri jazde bolo tuhé a nelietali kolesá do strán tak by mala byť ta guma v predu a vzadu a hore a dole to vybratie.
Oprav ma keď sa mýlim .
OCTAVIA COMBI  1,9 TDI 81kW, AHF, r.v. 2001