Vliv vadné dvouhmoty na start motoru - blbost nebo varianta?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vliv vadné dvouhmoty na start motoru - blbost nebo varianta?
Čau všichni! Postupně mě začal špatně startovat VW Sharan, 2003, AUY. Nejdříve byl špatnej jen první start a po nějaké době to začlo už při každém. Strašně dlouho to točí, než chytne. Když chytne, chod motoru je naprosto v pořádku. Navíc to nedělá stále. Starty jsou stále špatné, ale někdy točí dlouho a z toho zase některé dny méně dlouho. Prošel sem už kromě vstřiků všechno. Mám vadnej setrvák a někde jsem se dočetl, že může motor dlouho točit kvůli vadné dvouhmotě a nějakému čidlu. Nevíte o tom někdo něco??? Prosím o radu. Do vstřiků bych chtěl vrtat až opravdu jako poslední varianta. Díky moc!!
VW Sharan, AUY, 2003
- marena tdi
- Aktivista
Tandem sem zkoušel dávat jinej a bylo to pořád stejné. Jestli si zakouří po startu to nevím, v zrcátkách nic nevidím, až dneska pojedu, tak si na to dám pozor. Kompresi sem neměřil. Nedávno sem měl fouklé těsnění pod hlavou, takže při té příležitosti byly gumky na vstřikách vyměněný.
VW Sharan, AUY, 2003
Ještě si vzpomínám, nedávno mě jeden kluk povídal, když jel za mnou, že při zařazení si mě to trochu začoudí a smrdí to. Nekouří to moc, ale vzhledem k tomu, že ty motory, když nejsou čipnutý nekouří, mohlo by to něco znamenat. Je teda fakt, že sme jeli spanilku a měl sem tam celou dobu nízké otáčky, kolem 1500.
VW Sharan, AUY, 2003