Otvaranie dverí Golf4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Otvaranie dverí Golf4
Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
GIV 1.9 PD 74kW
Re: Otvaranie dverí Golf4
a nebylo tam něco děláno na těch dveřích?? zkusil bych povolit to lanko co jde do vnější kliky.luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
Jestli jsi stříkal dutiny v těch dveřích tak musíš vyčistit ten otevírací mechanismus. Mě to po vystříkání nešlo otevřít vůbec.luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
luo píše:Zdravím,včera som nemohol otvoriť pravé predné dvere,centrál funguje normálne,ale keď chcem otvoriť dvere zvonku,tak sa mi to podarí až tak na piaty pokus,niekedy na prvy,vždy inak.Čím by to tak mohlo byť?Ďakujem za radu
vatahni z vých dverí vložku zámku/kam dávaš kluč/ a uvidíš tam lanko skus ho trocha došponovat
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
Driver_1.9D
- Přispěvovatel
nazdar ludia mam ten isty problem na golfe 4 doteraz isli spolijazdocove predne dvere otvarat normalne a teraz ich nemozem otvorit niekdy ani na 10 krat. Mam pocit ze tiez akoby sa tam nieco uvolnilo. central odomkne a zamkne dvere normalne. Ako vyberem zamok dveri aby som skontroloval to lanko tak ako sa pisalo v predchdzajucom prispevku ?
-
slovacek.milos
- Aktivista
nejlíp uděláš když koupíš nový zámek dveří , nebo ho celý promaž a seřid to lanko
Jsou to prostě už starý pekáče a ty kliky/zámky za sebou mají tisíce a tisíce cyklů... 
-
slovacek.milos
- Aktivista
Já to romane ted měl, borec vytáhl sedačku začal to kochat a vzdal když viděl výpln jak na fábce byl to nějaký seat, odvrtal jsem záslepku a dveře jsem šroubovákem otevřel, motor vždy zamkl ale sem tam neodemkl, nepohchopil že musíš sdělat sklo
když ti prdne lanko v pozici zatažené tak ti neodsejfuje, musíš ho stříhnout, borec mi tu chtěl dát na tlamu s deset ukrajinců že mi srovná bárák se zemí
když ti prdne lanko v pozici zatažené tak ti neodsejfuje, musíš ho stříhnout, borec mi tu chtěl dát na tlamu s deset ukrajinců že mi srovná bárák se zemí

Mildo ty máš stejně strašný zákazníky, mě tohle řict tak mu pytel sádry nebude stačit.
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Pár je normálních ale vesměs jsou to vyčůránci kteří nechtějí platit, já jim nic nedělám a ani nebudu,nevím,nemám,neznám,sorry...připadne mi že tyto národy to mají snad v povaze jenom s tebou vychcat a když neví kudy kam začnou vyhrožovat...mrdky
-
slovacek.milos
- Aktivista
já to beru jako život, prostě jsem si na to vzpoměl, za šest kil jsem málem dostal na tlamu, týden jsem nad tím přemýšlel, stahl jsem okno odhákl výpln a štípl klěštěma bovden terý byl zablokovaný roztřepený v pozici zataženo, borec mi za to dal dva háky ale netrefil, pak jsem ho kopl na solár a byl pokoj