hmm, asi tiez musim urobti to iste..... kupil som krasne RS sedacky v super stave ale ta vodicova zhruba po tyzdni zacala pukat presne tym stylom ako popisoval ondrej12. sedacku som dal von, popozeral, poskusal... vyskusal aj na svojom mieste v kolajnickach... bola tam vola v tej lavej, tak som ju trochu stiahol a odstranil volu.... ale stale to robi, takze to je v niecom inom... bude to asi fakt uz len tym pantografom, lebo ked je sedacka von z auta tak je ticho nech s nou robim cokolvek, ale akonahle je uchytena v aute, tak to lupe aj na mieste, ked sa do nej opieram...... a cim viac ju tym pantografom pridvihnem, tym je to lupanie vacsie...
idem skusit tu fintu s tym svornikom M6, dufam ze to pomoze, lebo inak neviem no.... zohnat dalsiu RS sedacku v takom stave by bol asi problem
inak neviete niekto o fakt kvalitnej znacke vazeliny? znamy mi spominal cosi v sprayi, co ked sa nastrieka tak ztuhne, ale nevedel si spomenut na znacku, vraj mu to ktosi doniesol... (nejedna sa mi ani tak o cenu ale o kvalitu)