Toto sem tady taky řešil.Je tu spousta ochotných kluků tak si myslim že někoho seženeš.Bude to chtět asi vyčistit to turbo u mě to pomohlo.
Mě to čistil uživatel MirekX.Moc šikovnej!
vychytavky mozna sou, nic mene, pokud to dukladne vycistis, prace na den a nebudes jezdit jak duchodce, tak se ti to usazovat nebude, resp bude, ale v norme. kdyz s tim jezdi zenska, turba vubec netlaci a lopatky se poradne nenaklapi, protoze to neni potreba, jezdi v nizkejch a nic netlaci, proto se to zasira, kdyz tomu nalozis cas od casu, pekne to profouknes a neni problem.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Tak řeším ten samý problém:-D když jsem jezdil svižně, byl klid, ale jak jsem zjistil, že mám je dva body, jezdím jak mazlík a pak se to sere:-( kazí...tak si to musím projít a rozebrat všechno:-D
Od te doby cca 1 mesic co tankuji VERVA DIESEL od Benziny PLUS a pridavam VIF jsem nemel ani jeden vypadek. Predtim jsem tankoval na AGIPu a mel jsem cca 3 vypadky za nadrz.
ŠKODA OCTAVIA COMBI 1.9 TDI 81kW + chip 15kW a RS TUNING (rok 2002)
VIF je super,pokud auto jezdi.Mam ale podezreni,ze pri delsi odstavce rozpusti necistoty a je jima schopny zanest cerpadlo. Ted to poznavam na vlastni kuzi
seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
Nejsem zastánce Agipu, ale nechce se mě věřit, že by tak tu naftu šidili. VERVA Diesel je poměrně aditivované palivo a pokud tam ještě liješ VIF tak to je asi dokonalá čistička pro vstřiky ale že by to mělo takový vliv na chod turba ? Možná, že pomohla změna stylu jízdy - taky jsem jezdil z počátku do 2200 ot/min ale co čtu diskuzi na tomto dieselpower fóru tak 4000 ot/min nejsou vyjímkou...