Mě to čistil uživatel MirekX.Moc šikovnej!
Vypadek TURBA..? (Octavia Combi 1.9 TDI 81kW + chip 15kW)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vychytavky mozna sou, nic mene, pokud to dukladne vycistis, prace na den a nebudes jezdit jak duchodce, tak se ti to usazovat nebude, resp bude, ale v norme. kdyz s tim jezdi zenska, turba vubec netlaci a lopatky se poradne nenaklapi, protoze to neni potreba, jezdi v nizkejch a nic netlaci, proto se to zasira, kdyz tomu nalozis cas od casu, pekne to profouknes a neni problem.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Nejsem zastánce Agipu, ale nechce se mě věřit, že by tak tu naftu šidili. VERVA Diesel je poměrně aditivované palivo a pokud tam ještě liješ VIF tak to je asi dokonalá čistička pro vstřiky ale že by to mělo takový vliv na chod turba ?
Možná, že pomohla změna stylu jízdy - taky jsem jezdil z počátku do 2200 ot/min ale co čtu diskuzi na tomto dieselpower fóru tak 4000 ot/min nejsou vyjímkou...
Možná, že pomohla změna stylu jízdy - taky jsem jezdil z počátku do 2200 ot/min ale co čtu diskuzi na tomto dieselpower fóru tak 4000 ot/min nejsou vyjímkou...Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS