ABC TUNING

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Golf-GT
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Golf-GT »

bobo píše:
váha píše:těma změnama myslej třeba propálený písty? (LOL)

:x (rofl)
tak na druhou stranu propálený píst nebude mít takový odpor (LOL) ještě jsem nezkoušel jezdit na 3 (LOL)
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
pentadius
Přispěvovatel

Příspěvek od pentadius »

Bohužel, není to tak dávno co jsem viděl někde v Hatích v duty-free shopu vystavené auto s vysněnými úpravami ŘJ a dvě krásné hostesky rozdávali krásné barevné letáčky s neodolatelnými slevami a zvýšením výkonu a snížením spotřeby. Jak logické, že? (LOL)

Bohužel jsem se tomu zasmál a šel, dál jenže kolil lidí - troubů jim na to skočí? :?

Hodně ... jsou to darebáci, ovšem PR mají dobře zvládnuté. Já si jel čipnout auto z Beskyd až do Chomutova a vůbec toho nelituji.
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

plíšek píše:todle mě taky pobavilo, ta sleva 50 % :? http://www.slevycz.cz/cz/deal/chiptunin ... ?ref=10012
pěkný počteníčko (LOL)
"Moderní automobily jsou vybaveny elektronickými řídicími jednotkami ECU (Engine Central Unit), které ovlivňují vstřikované množství směsi..."
Engine central unit - to ti po nastartovani asi zacnou kmitat misto pistu zamky na dverich (noteeth)
"vstřikované množství směsi" - čeho :? - to ti jako bonus ještě něco přilejou do nádrže nebo co? (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

pentadius píše:čipnout auto z Beskyd až do Chomutova a vůbec toho nelituji.
Nedivim se, jezdi i ze Slovenska a Nemecka ;)
FandaTDI píše:Engine central unit - to ti po nastartovani asi zacnou kmitat misto pistu zamky na dverich (noteeth)
Nehodlam se jich nijak zastavat, nicmene promin, ale Ty asi anglicky moc nevalis co? Jde o to, ze ECU je opravdu zkratka Engine Central Unit a ve volnem prekladu to znamena hlavni jednotka motoru ... takze volne prelozeno ridici. Podle me ECU je lepsi zkratka nezli RJ, protoze ridicich jednotek je v novodobych autech na kila.

"no offense", tedy v prekladu "neber jako utok" ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

není ECU náhodou electronic control unit?
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun ;-)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

sázím 5 piv na "CONTROL" (LOL)
rege245
Přispěvovatel

Příspěvek od rege245 »

no jasne ze Control = riadiaca :)
VW Passat Comfortline, AWX, 5/2005, 169HP@MAHA, FMIC, EGR Off, remap
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

TK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
sedne si tak maximálně spojka nebo brzdy (LOL)
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Golf-GT píše:
TK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
sedne si tak maximálně spojka nebo brzdy (LOL)
Já si myslím, že by nám ty kluci z ABC nelhali. Těm švábům v ŘJ to trochu trvá než si zvyknou na tu jejich úpravu. (rofl)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vici píše:sázím 5 piv na "CONTROL" (LOL)
... a vyhravas ;)

Timto se uzivateli FandaTDI omlouvam.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

Forest píše:
Vici píše:sázím 5 piv na "CONTROL" (LOL)
... a vyhravas ;)

Timto se uzivateli FandaTDI omlouvam.
a teď jsi předvedl neobvyklou věc a hlavně tady i jinde na forech nevídanou věc..........

uznal jsi omyl a ještě se omluvil.....PALEC NAHORU :kol111: :kol111: :kol111:
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun ;-)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

v klidu, člověk se pořád učí ... je pravda, že na angličtinu už docela dlabu, trochu mi to znechutila business english a kámoška, co mi tvrdila, že britská angličtina má víc výrazů než čeština (LOL) ... myslim, že ani s tim, co z ní uměli "vyždímat" lidi jako Shakespeare, ap. tomu tak neni ... a jeden profesor angličtiny, se kterym jsme tam byli na cideru(na západ od Londýna), mi řikal, že sice mam trochu problém se vymáčknout, ale když už dam něco do kupy, tak mam někdy [prnansiejšnlakloklz], volně přeloženo slova neoddělující meloucí hubu línou zřetelně vyslovovat (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

FandaTDI píše:...mi tvrdila, že britská angličtina...
To musela být dobrá blbka ... vždycky si vzpomenu na pana Wericha, který říkal: "představte si červeňoučké kulaťoučké jablíčko, to máte chuť se do něj okamžitě zakousnout. A co řekne cizinec? Malé červené kulaté jabko." ;)

váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

ty krávo (LOL) (rofl)
ABC Tuning Group a.s. čipovala vozový park i nejúspěšnější zpěvačce paní Heleně Vondráčkové a jejímu manželovi panu Martinu Michalovi:
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“