tak na druhou stranu propálený píst nebude mít takový odporbobo píše:váha píše:těma změnama myslej třeba propálený písty?
![]()

Moderátoři: šulda, Moderátoři
pěkný počteníčkoplíšek píše:todle mě taky pobavilo, ta sleva 50 %http://www.slevycz.cz/cz/deal/chiptunin ... ?ref=10012
Nedivim se, jezdi i ze Slovenska a Nemeckapentadius píše:čipnout auto z Beskyd až do Chomutova a vůbec toho nelituji.
Nehodlam se jich nijak zastavat, nicmene promin, ale Ty asi anglicky moc nevalis co? Jde o to, ze ECU je opravdu zkratka Engine Central Unit a ve volnem prekladu to znamena hlavni jednotka motoru ... takze volne prelozeno ridici. Podle me ECU je lepsi zkratka nezli RJ, protoze ridicich jednotek je v novodobych autech na kila.FandaTDI píše:Engine central unit - to ti po nastartovani asi zacnou kmitat misto pistu zamky na dverich
sedne si tak maximálně spojka nebo brzdyTK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
Já si myslím, že by nám ty kluci z ABC nelhali. Těm švábům v ŘJ to trochu trvá než si zvyknou na tu jejich úpravu.Golf-GT píše:sedne si tak maximálně spojka nebo brzdyTK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
... a vyhravasVici píše:sázím 5 piv na "CONTROL"
To musela být dobrá blbka ... vždycky si vzpomenu na pana Wericha, který říkal: "představte si červeňoučké kulaťoučké jablíčko, to máte chuť se do něj okamžitě zakousnout. A co řekne cizinec? Malé červené kulaté jabko."FandaTDI píše:...mi tvrdila, že britská angličtina...