graystorm88 píše:Reesho, je zajímavé, že nevidíš problém v úpravě bez diagnostiky - další věc, se kterou si nevidíš do pusy. Už nevím, na koho jsi se ty nebo někdo od tebe ohradil, že měl dělat chip mobilně, to byl oheň na střeše, že je to obyčejná nalejvárna a že se to prostě nedělá a po několika měsících u DP vznikne varianta EKONOM = nalejvárna, která byla tebou odsuzovaná stejně jako dříve krabičky. Nevím, co čekat dál? Magnetizér paliva od Horsta Fuchse, který nefunguje, ale až ho vyvine DP, tak to bude špička a průlom v automobilovém průmyslu?
Nepíšu tady "pomluvy". Před několika lety jsem všude tvrdil, že Dieselpower je jediná firma, které se dá u nás věřit, ale za posledních několik let se celá tak (s odpuštěním) ZKURVILA, až to hezké není.
1. Zmiňované krabičky - to mi NIKDY montovat nebudeme a ejhle!
2. Když se tady objeví nějaký graf z úpravy, kterej je evidentně špatnej, tak se tady vystaví a místní přitakávači píšou věty ve stylu: SUPER PRÁCE... KLUCI Z DP, TO SE POZNÁ KVALITA, atd...
Chápu, že některé věci jsou HW problém - zanedbaná údržba a podobně, ale to se ke grafu nenapíše, prostě se to tady vystaví, skoro jak svatej grál.
3. To, co se objevilo v televizi, ta dýmovnice, to bylo strašný, možná až i tragický, ani bys nevěřil, kolik lidí to od chipu odradilo, protože si myslej, že to potom musí takhle zákonitě hulit, bohužel to neskončilo jen jako vizitka tvojí firmy, ale jako vizitka chiptuningu v ČR, který už má takhle dost zbídačenou pověst.
Nic z toho, co jsem tady napsal, neber jako nějaký konkurenční boj ani jako napadání tvého jména ani firmy, prostě jsem si řekl dost a musel jsem napsat svůj názor, protože tohle všechno mě neuvěřitelně zklamalo. Prostě když DP naleje do nádrže obsah hovnocucu, tak to pojede, protože to tam nalili kluci z DP.
A prosím nepopírej, že si nikdy nenapadal nalejvače a krabičkáře, ale od tebe je to prostě v pořádku, protože prachy nesmrděj.
Ahoj Graystorm,
to mě opravdu mrzí, že jsme chiptuning v ČR v televizi poškodili takovýmto strašným způsobem. Asi musíte mít - jen díky tomu - opravdu hrozně málo práce, když se tak rozčilujete. Byl jsem možná dlouho zahleděn jen do vlastní práce a nestíhal vnímat "realitu"

.
Nejde mi to ale na rozum, protože u nás je obrovský meziroční nárůst v realizacích. Budu se nad tím muset zamyslet, kde se stala chyba

. Možná mě jen kluci v kanceláři oblbují a vymýšlejí si zakázky.
Co se týče powerboxů, popř. další problematiky dobře připravených úprav jednotek, k tomu jsem napsal své. Pokud nemáš dostatečné technické vzdělání, abys pochopil jaký rozdíl mezi různými powerboxy (typy krabiček, druhy oblbovaných senzorů), popř. jaký je rozdíl mezi úpravami jednotek od různých úpravců, tak by asi bylo reálné, že bychom někdy provedli zběžný "úvod do problematiky". Potom bys pravděpodobně nepsal takovéto věci.
Lidé od nás kupují produkty, protože ví, že jsou kvalitní a dostatečně otestované. Naše klientela raději zaplatí více peněz za funkční produkt s tím, že ví, že auto bude bez problémů fungovat. My nejsme ani schopni prodat žádnou "poloúpravu" za poloviční nebo čtvrtinovou cenu - to by od nás nikdo nekoupil. (není tim myšlen žádný konkurenční produkt, ale něco, co není dovedené do konečné fáze a dostatečně otestované)
My samozřejmě naše zákazníky nemůžeme zklamat. U nás ve firmě pracuje 8 lidí a každý se věnuje odlišné problematice (spolu související) na velmi vysoké úrovni.
Netuším vůbec z čeho jsi zklamaný, když se ani neznáme a vůbec nevíš, jak naše firma funguje. Zklamání z neznalosti?
Internetových pisálků je všude dost, ale já bych více ocenil, kdyby sis šel hrát někam jinam a otíral se o jiný subjekt. Pokud to jinak nejde, tak si opět můžeš vybrat někoho, koho vůbec neznáš ale máš potřebu ho pomluvit.
S pozdravem ..
Motorpower píše:To v té televizi byl omyl a opravdu to vrhlo špatný stín, i když to tak původně nebylo myšleno. Kouření na přání zákazníka by mělo být jen v bordelu.
Zákazníci občas mívají prapodivná přání a je na nás, abych jim vysvětlili , že takto ne. Ona ta Audi tam byla prezentována, jako civilní auto, a to byla ta chyba.
Jinak krabičky jsou cesta zpět, poslední jsem brzdil MTM a navýšení proti originálu bylo 3PS. Po přeúpravě u MTM to bylo 12PS. Troje srovnávací brždění. Což za 25tis. není nic moc.
Je věcí každé firmy jak vede svojí filozofii, ničí si tím pouze svou vlastní pověst.
Jinak včera jsem volal Reeshovi, aby mi něco vysvětlil, a ani nebral tel. I to cosi vypovídá. Když něco napíši , měl bych mít i koule na obhajobu.
Třeba byl v nemocnici a vše se vysvětlí, ale doufám, že ne stylem jako s diagnostikou u nových aut. Mějte se fajn a doufám, že se připojí i Forest.
Jen kvůli němu a rubrice koupím sem chodím.
Mějte se fajn.
Ahoj Petře,
pravděpodobně jsem se spletl a graystorm88 nejsi ty. Omlouvám se. Asi "jen" nějaký tvůj zaměstnanec - když má zde na foru odkazy odkazující na tvé stránky.
Graystorm88
http://www.portalpraha.cz/jindrich-sedi ... nka=pridej
Pokud se mýlím, tak to klidně můžeš uvést na pravou míru, aby se nešířily bludy.
Co se týče krabičky MTM, s navýšením o pouhé 3PS jsem se doposud nesetkal a to jsme jich již několik testovali (naposledny audi a8 minulý týden, navýšení myslím okolo 35PS - snad nemystifikuji, musel bych se podívat do grafů). Jsi si jistý že jsi testoval krabičky MTM - mě přijde že ne.
Ad telefon - ano mám od tebe 1x ztracený hovor. Včera jsme tu měli (od rána až do večera) jednání se zahraničními partnery a telefon jsem neměl u sebe. Tak jsem snad vyvrátil tvoje obavy o moje koule a bližší ohledání nebude třeba..
EDIT: toto je má reakce na dva příspěvky (2 pisatele), pro objasnění. Mám tušení že to Motorpowera zmátlo, asi jsem to měl rozdělit do dvou různých příspěvků.