Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Aha, takze kacky nema, ale veci, ktery mu zaridej, ze bude potrebovat kacky na servis namisto tuningu, to on chce. Chlape, Ty ses chiptuner, Ty musis vedet co je a neni mozne a unosne. Budes se asi hodne divit az za Tebou prilitne, ze se mu neco podelalo a kdyz se budes branit, ze to tak chtel, tak Ti bude vycitat, ze Ty musis vedet ...RudisTDic píše:ale pan majitel je ujetej na "spodek" a chtěl to tak nechat..IC se plánuje,ale nyní vysypal přes 20tis do údržby auta..takže to bude muset počkat..
Proc tam davata takovy shitovy turba? Kdyz to samy by zvladlo dobre zrepadovany orig. VAcko ?RudisTDic píše:Je to kamrád a moc dobře ví co ho může potkat,,i hned po změření jsem mu říkal,že špička lítá moc vysoko,že to může znamenat KO pro turbo - jeho odpověď "nech to tak".. A hlavně mi přijde,že ta špička je způsobená nejspíš velkou mezerou v regulaci..je to hybrid od RR (VA in V)..a má to tak trochu mrtvej spodek a to úplně,,takže do 2tis ot se nic neděje a pak to zabere..Je to věc na kterou si stěžuje od namontování turba a ať se se softem dělalo cokoli,tak se to nezlepšilo..Je to takový líný i na běžnou jízdu..i v logu je vidět,že turbo oproti požadavku začně tlačit o dost dýl a pak to ve 2tis vylítne..
Jen doufám,,že tu zas nebude debata na 150 stránek o tom co je a není špatně..
Ocenuji, ze jsi nasel vuli mi to potvrdit a "tesi" me, ze jsem se nemylil. Sleduji tento trend jiz delsi dobu, takze moje predikce nebyla zasahem Stesteny ale projevem prosteho selskeho rozumu.RudisTDic píše:Asi tak..ikdyž 8000kč za turbo není zrovna málo,bral ho jako "nový" kus (tím myslím nově postavený)..Forest píše:@Jaster: z duvodu ceny, kvalita se malokdy lehce plati, dale (odhaduji) nemusel resit prechodku za 300 korun a hlavne "mam tam voe hebreda!"