Absolutne nie si otravny, to by som sa mohol skor tak citit ja
Vstreky som si pozrel sam, maju tolerancie celkom ok, jeden je na hranici
Ak by vstreky, alebo hocico ine mal byt problem, naco by si ECU pocitala ziadany tlak na 230kPa?
A tento tlak maju turba urobit pri VN comande 40% (@3500rpm).
Ja mam vsak "iba" 200kPa (po vymene a pretesneni IC) a to pri VN comande 51%.
Toto vidim ako problem, pyta sa od turieb maximum co sa moze pri 3500ot pytat (51%) a napriek tomu je malo tlaku.
EGR maju potenciometre co snimaju ich polohu. Aj tzv. naucena poloha pre oba pre otvorenie a zatvorenie je velmi podobna.
Naviac, co je asi najpodstatnejsie pre EGR, je fakt, ze do 180kPA MAP pekne sleduje ziadanu hodnotu, avsak ako stupaju otacky tak sa limituje VN command a tlak ide dole...
Uz mam prichystanu termoviznu kameru, beriem ju so sebou na Slovensko, mam aj matny cierny sprej. Streknem IC tam kde vstupuje vzduch z turieb a rano, ked bude auto studene (nie zamrznute

posadim sestru za volant a bude drzat otacky na mieste na 4000. Ja budem cvakat snimky ako sa ohrieva IC, ci oba vstupy rovnako. Lava aj prava strana IC. Dufam, ze to raz auto vydrzi bez ujmy. Inak som pozrel laparoskopickou kamerou IC a na vstupnej strane su oddelene oba priestory ale na vystupnej je priestor spolocny.
Myslim ze si mi Ty pisal, EGR budu zatvorene? Lebo ked som zacinal, vsimol som si ze raz boli zavrete a inokedy otvorene

/podla toho aku mal teplotu motor/ Ked budu zatvorene tak mam istotu ze ten tlak by tam mal byt vysoky, budem zaroven aj merat diagnostikou tlak. Pri tlaku 150kPa teplota vzduchu podstatne stupne. este si prepocitam ze presne o kolko.